Салат з буряка з сиромЧас приготування: 30 хв Салат з буряка з сиром - традиційний і дуже популярний в слов'янських країнах салат, що подається і як гарнір, і як самостійне легке блюдо. Дізнайтеся, як приготувати салат з буряка з сиром. Опис приготування: У радянських (та й в сучасних російських, чого вже там) столових салат з буряка з сиром по популярності поступався хіба що капустяному да морковному. Воно й не дивно: досить дешевий і простий у приготуванні, цей салат з ніжною м'якою текстурою виходить дуже ситним і досить смачним. У всякому разі, любителям буряка цей салат точно подобається. Добре йде і як окрему страву, і як елемент у традиційному радянському тріо котлета-пюре-салат raquo ;. Розповідаю, як приготувати салат з буряка з сиром. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Буряк/Майонез Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салат з буряка з сиром Інгредієнти для приготування салату з буряка з сиром. Буряк кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і варимо 20-25 хвилин до готовності. Коли буряк буде готова, дістаємо її з каструлі, охолоджуємо і очищаємо від шкірки. Очищений буряк натираємо на крупній тертці. На тій же крупній тертці натираємо сир, часник подрібнюємо через давилку або дрібно рубаємо. Змішуємо буряк, сир і часник. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо - і готово! Даємо салату постояти в холодильнику хоча б півгодини, після чого салат з буряка з сиром буде в оптимальному для вживання стані. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Салат з буряка з сиром - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Салат з буряка з сиром у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 47