Теплий салат з сочевиціЧас приготування: 40 хв Варена сочевиця, змішана зі смаженим беконом, цибулею, зеленим луком і заправлена ??французьким соусом. Опис приготування: Для заправки даного салату використовується французький соус Вінегрет. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Сочевиця Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Теплий салат з сочевиці Нарізати копчену свинину на дрібні шматочки, не надто товсті. Цибулину нарізати дрібно, як це можливо. У велику каструлю налити води, посолити і довести до кипіння, потім додати зелену сочевицю. Варити до сочевиця тільки тендер, але не більше, інакше ви в кінцевому підсумку з сочевичну юшку. Тим часом обсмажити копчену свинячу грудинку. Як тільки вона стане красивого коричневого кольору, додати 2 столові ложки оцту і перешкодити дерев'яною лопаткою, зняти з вогню і відкласти. Коли чечевиця готова, злити її в сито і запустити під холодну воду не надовго. Це робиться, щоб зупинити перетворення сочевиці в пюре. Після того як сочевиця ретельно висущена, викласти її в каструлю з беконом і добре перемішати. Нарізати зелену цибулю дрібно. Додати цибулю і зелену цибулю в сочевицю, залити французьким соусом (вінегрет) і добре перемішати. Подавати теплим, якщо це можливо. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Теплий салат з сочевиці в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Теплий салат з сочевиці. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 47