Баклажани по-бухарскиЧас приготування: 30 хв Мінімум витраченого часу на приготування - максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски - рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Баклажани проколюються виделкою і запікаються в фользі (можна на відкритому вогні, а можна в духовці). Потім, м'якоть віддаляється і перемелюється в блендері з часником. При подачі на стіл, страву прикрашають зеленню. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Салати Географія кухні: Республіки СРСР/Узбецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Баклажани по-бухарски Баклажани промиваємо, а потім хаотично проколюємо виделкою і загортаємо у фольгу. Запікаємо на газу (в духовці, на вугіллі) на самому великому вогні. Коли овочі стануть м'якими - зніміть їх з вогню і видаліть фольгу. Розріжте баклажани по середині і ложкою видаліть всю м'якоть. М'якоть і очищений часник подрібніть в блендері, до стану пюре. Сіль і перець за смаком. Подавати холодним. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Баклажани по-бухарски - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Баклажани по-бухарски в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 151