Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Салати » Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви

Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви

Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви
Час приготування: 1 ч. 20 хв
Рецепт приготування середземноморського салату з баранячого гороху, помідорів чері, огірка, солодкого перцю, моркви і зелені.

Опис приготування:
Помістити баранячий горох і і 3/4 чайної ложки солі у велику каструлю. Залити водою на 5 см. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки горох не стане м'яким, близько 40 хвилин. Злити воду і викласти в миску. У вас повинно вийти близько 3 чашок гороху.

Тим часом, змішати часник і залишилися 1/2 чайної ложки солі до консистенції пасти. Викласти в миску, додати перець, оцет, масло і орегано. Перемішати віночком. Вилитий соус поверх гороху. Дати постояти, помішуючи один або два рази, протягом 30 хвилин. Додати помідори, огірки, солодкий перець, морква, зелений лук, петрушку і базилік. Перемішати і відразу подавати до столу.

Призначення: На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Боби/Горох/Помідор
Блюдо: Салати
Географія кухні: Країни Європи/Грецька
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • баранячого гороху - 240 Грам
  • солі - 1 1/4 чайної ложки
  • часнику - 1 Зубчик
  • чорного перцю - 16 Штук (горошин)
  • винного оцту - 3 Ст. ложки
  • оливкової олії - 2 Ст. ложки
  • сушеного орегано - 3/4 чайної ложки
  • помідорів чері - 240 Грам (розрізаних навпіл)
  • огірка - 240 Грам
  • перцю - 1 Чашка (зеленого солодкого)
  • моркви - 2 Штуки
  • зелених цибулі - 3 Штуки
  • петрушки - 3 Ст. ложки
  • базиліка - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 6
Гідно оцінити Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Салати Переглядів: 40   
Схожі рецепти страв з фото:
Суп зі шпинату і баранячого гороху
Паста з соусом з помідорів і гороху
Рагу з гарбуза і квасолі
Піта з котлетами з баранячого гороху
Суп з помідорами і баклажанами
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.