Салат з баранячого гороху, помідорів і морквиЧас приготування: 1 ч. 20 хв Рецепт приготування середземноморського салату з баранячого гороху, помідорів чері, огірка, солодкого перцю, моркви і зелені. Опис приготування: Помістити баранячий горох і і 3/4 чайної ложки солі у велику каструлю. Залити водою на 5 см. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки горох не стане м'яким, близько 40 хвилин. Злити воду і викласти в миску. У вас повинно вийти близько 3 чашок гороху. Тим часом, змішати часник і залишилися 1/2 чайної ложки солі до консистенції пасти. Викласти в миску, додати перець, оцет, масло і орегано. Перемішати віночком. Вилитий соус поверх гороху. Дати постояти, помішуючи один або два рази, протягом 30 хвилин. Додати помідори, огірки, солодкий перець, морква, зелений лук, петрушку і базилік. Перемішати і відразу подавати до столу. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Горох/Помідор Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи/Грецька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Гідно оцінити Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Салат з баранячого гороху, помідорів і моркви, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 40