Салат з лисичками і зеленню![]() Час приготування: 30 хв Ароматні смажені лисички, багато свіжої зелені і пармезан - це чудове поєднання, таке смачне блюдо можна готувати хоч кожен день або зробити його для святкового столу, вибір за вами. Опис приготування: Салати - це справа смаку і кожен тут вибирає склад на свій розсуд, ну а оскільки я люблю легкі салатики, де багато свіжих овочів і різних трав, я хочу розповісти вам, як приготувати салат з лисичками і зеленню. Зараз якраз і грибочки пішли, та й в зелені не бракує, так що ви з легкістю приготуєте це приголомшливе блюдо, тим більше що це дійсно дуже просто. Як я вже говорила, його можна не тільки родині запропонувати на обід, але сміливо ставити на стіл гостям, мої знайомі без розуму від цього салату і завжди просять у мене його рецепт. Ну а вам навіть і просити не доведеться, адже я і так із задоволенням розповім вам, як зробити салат з лисичками і зеленню. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салат з лисичками і зеленню ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Салат з лисичками і зеленню в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Салат з лисичками і зеленню самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 189