Салат з креветок, яєць і помідораЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування салату з софріто, креветок, цибулі, авокадо, яєць, помідора і оливкового масла. Опис приготування: Цей іспанський салат добре подавати з білим рисом. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Креветки Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи/Іспанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Салат з креветок, яєць і помідора 1. Тонко нарізати цибулину. Відварити яйця і нарізати кубиками. Нарізати помідор кубиками. Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку і нарізати кубиками за допомогою маленького ножа На розпеченій сковороді розтопити близько 2 столових ложок оливкової олії і додати софріто. 2. Додати додаткові 2 столові ложки оливкової олії, 1 столову ложку білого оцту і цибулю на гарячу сковороду і готувати на сильному вогні, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин. 3. Як тільки цибуля почне пом'якшуватися, додати креветки. Смажити креветки і цибулю разом, поки креветки не стануть рожевими. Готові креветки і цибулю викласти в миску. 4. В окремому посуді збити 1/2 чашки оливкової олії і 1/4 склянки білого оцту, відкласти в сторону. Додати яйця, авокадо і помідори в суміш креветок і цибулі, акуратно перемішати все разом, додати сіль і перець за смаком. 5. Салат можна подавати відразу або зберігати в холодильнику. Подавайте цей салат з білим рисом або на ложі з листя шпинату. За цим рецептом приготувати Салат з креветок, яєць і помідора дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Салат з креветок, яєць і помідора просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 56