Салат &Полянка& з опенькамиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Ну, господині, прийшла пора урізноманітнити ваш святковий стіл. А то все олів'є та вінегрет ... Ну що, спробуємо приготувати смачний, красивий і корисний салат Полянка з опеньками? Опис приготування: Існує безліч рецептів салату Полянка raquo ;, але я хочу запропонувати вам мій рецепт - страва це я роблю з опеньками. Готувати цей салат досить легко, а виходить він гарним і цікавим на смак. На відміну від олів'є, грибна галявина не така калорійна (особливо якщо ви використовуєте йогурт), тому за фігуру можна не переживати. Читайте, як приготувати салат Полянка з опеньками! Призначення: На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Салат Полянка з опеньками На дно глибокої салатниці викладіть солоні опеньки. Викладайте їх капелюшками вниз, готовий салат буде виглядати акуратніше. Зверху викладіть порізану зелену цибулю. Промажьте зелена цибуля майонезом, а зверху викладіть порізану дрібними кубиками варену картоплю. Промажьте майонезом і цей шар. Наступним шаром стане дрібно порізана варена куряча грудка. Акуратно промажте шар майонезом, потім викладіть шар натертих варений яєць, і знову майонез. Останнім шаром викладіть дрібно нарізані солоні огірки і намажте їх майонезом. Розрівняйте салат і відправте його в холодильник на 1 годину. Охолоджений салат переверніть на широке блюдо. Якщо ви все зробили правильно. у вас вийде гарна грибна галявина з опеньками нагорі. Смачного! Салат Полянка з опеньками - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Салат Полянка з опеньками в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 213