Кабачки по-німецькиЧас приготування: 50 хв Цей рецепт відмінно підійде для сімейної вечері. Чотири порції цілком вистачить, щоб нагодувати чотирьох чоловік. Кабачки фаршируються овочами і сиром, а потім запікаються. Виходить супер! Опис приготування: Кабачки по-німецьки дуже просто готуються в домашніх умовах. Ця страва відмінно поєднується з різними гарнірами, наприклад можна відварити рис або спагетті. Також смачно виходить, якщо приготувати до кабачків салатик з помідорів і огірків. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Німецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кабачки по-німецьки Кабачки промийте, розріжте вздовж і видаліть м'якоть. Цибулю і моркву дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі. Свинину промийте і поріжте кубиками. Перекрутіть свинину на м'ясорубці і додайте соєвий соус. Свинину, моркву і цибулю змішайте з подрібненим часником. Сіль і перець кладемо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо кабачки і кладемо їх на деко, змащене олією. Зверху натираємо сир. Запікаємо в духовці до рум'яної скоринки, температура 200 градусів. Смачного! Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Кабачки по-німецьки, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Кабачки по-німецьки. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 245