Салат з беконом і яйцемЧас приготування: 0 хв Дуже часто буває так, що гості приходять в момент, коли ми не буваємо підготовленими і тоді на швидку руку ми намагаємося що-небудь приготувати. Пропонуємо вам зробити один швидкий салатик. Опис приготування: Салатик виходить ніжним і дивно смачним. Мінімальний набір продуктів напевно знайдеться у вас в холодильнику. Отже, рецепт приготування салату з беконом і яйцем з фото. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Бекон Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Салат з беконом і яйцем 1. Щоб приготувати наш салатик очищаємо цибулю, промиваємо його і нарізаємо кубиками. Бекон також нарізаємо кубиками. Дістаємо сковороду і змащуємо її оливковою олією. Обсмажуємо на середньому вогні хвилин 5-10. 2. У глибоку сковороду наливаємо воду, чекаємо, коли закипить і акуратно в сковороду розбиваємо яйця, варимо 3 хвилини. Готові яйця викладаємо на паперовий рушник. 3. Салат обробляємо на листочки і нарізаємо. Перекладаємо в чашу і додаємо оливкова олія і червоний винний оцет, сіль, перець і перемішуємо. 4. Зверху нашого салату викладаємо обсмажені цибулю з беконом, зверху цибулі з беконом - зварені яйця. Салатик готовий! Смачного! Гідно оцінити Салат з беконом і яйцем ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Салат з беконом і яйцем, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 169