Буряк запечена у фользіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Буряк запечену у фользі можна використовувати в салати, різотто та інші страви. Зазвичай я відварювала буряк, це досить довго, а цей рецепт мені сподобався, буряк чиститься і запікається у фользі. Опис приготування: Буряк запечена у фользі виходить набагато смачніше просто відвареного буряка. Це повноцінний гарнір або подгарніровкі, а також самостійне блюдо для вегетаріанців. я використовую буряк запечену у фользі для вінегретів та овочевих салатів. Зручно запікати буряк попутно, коли запікаю що-небудь ще, наприклад м'ясо. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Гарніри Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Буряк запечена у фользі Буряк добре помити. Буряк почистити. Нарізати буряк кубиками. Буряк викласти на фольгу і скропити олією і посипати спеціями. Герметично закрити фольгу і запікати 40-60 хвилин поки буряк не стане м'якою. Смачного! Цей смачний Буряк запечена у фользі ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Буряк запечена у фользі з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Буряк запечена у фользі. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 41