Кабачок по-алжирськихЧас приготування: 5 ч. 0 хв Якщо ви ще не знаєте, як зробити кабачок по-алжирських і що це таке, то рекомендую познайомитися! Це такий легкий салат, який подається охолодженим. Дуже простий у приготуванні, спробуйте! Опис приготування: Хочу вам сказати, що мене цей рецепт приготування кабачка по-алжирських вразив своєю простотою, навіть не знаю, тому, чому ж він так називається. Але ви можете дізнатися, які для цього простого рецепту кабачка по-алжирських можна додавати спеції, щоб додати трохи екзотики до вашого обіднього столу! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Салати Географія кухні: Африканська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Кабачок по-алжирських 1. Кабачки миємо, нарізаємо довільно і відварюємо 3 хвилини в підсоленій киплячій воді. Остужаем. 2. Часник чистимо і тиснемо через прес в мисочку, де буде маринад. 3. Приготуємо сам маринад. Для цього рослинне масло (краще нерафінована) в блендері змішуємо із зеленню, сіллю, цукром, перцем і приправами за смаком. Додамо також сік лимона (або оцет). 4. Остигнули кабачки легко можна нарізати дуже тоненькими шматочками, щоб вони загорталися. Пересипаємо часником і заливаємо маринадом. 5. Залишимо в холодильнику настоюватися хоча б на 4 години, а краще - на ніч. Готово! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Кабачок по-алжирських в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Кабачок по-алжирських, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 143