Салат з печінки індичкиЧас приготування: 25 хв Салат з печінки індички виходить ніжним, ситним, простим в приготуванні і легким на смак. Печінка обсмажити, додамо свіжих овочів і подамо в якості легкої вечері. Просто, швидко, смачно! Опис приготування: Як приготувати салат з печінки індички? 1. Печінка індички промийте, наріжте шматочками і обсмажте на олії на середньому вогні до готовності. 2. Салатні листя, помідори, огірки, редиска промийте і просушіть на паперовому рушнику. 3. Помідори наріжте часточками. Не забудьте вирізати плодоніжки. 4. Огірки наріжте тонкими кружечками. 5. Цибулину почистіть і наріжте тонкими кільцями. Щоб цибуля не їв очі, перед тим, як почнете різати цибулину, наберіть в рот води. Кажуть, допомагає. 6. Редиску промийте, зріжте хвостики і наріжте тонкими кружечками. Дуже зручно різати всі овочі спеціальною теркою. Якщо вона у вас є, то обов'язково користуйтеся нею і економте час. 7. Починаємо оформляти тарілку. На її дно викладіть листя салату, потім - нарізані овочі і шматочки смаженої печінки індички. Посипте сіллю, перцем, збризніть маслом і подавайте. Салат з печінки індички готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Індичка Блюдо: Салати Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Салат з печінки індички - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Салат з печінки індички в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 53