Соус з грибного бульйонуЧас приготування: 15 хв Соус з грибного бульйону приготувати зовсім не складно. Він виходить в міру гострим і в міру ніжним. Такий соус ідеально підходить до всіх м'ясних страв, а також до птаха. Обов'язково приготуйте! Опис приготування: Хочу з вами поділиться простим рецептом приготування соусу з грибного бульйону. Соус має дуже пікантний, трохи гоструватий смак. Ідеально поєднується зі всілякими м'ясними стравами. Тим, кому соус здасться занадто гострим, рекомендую просто не додавати соус чилі і відмовитися від хрону. Вийде не так гостро, але теж смачно. Удачи в приготуванні! Призначення: На швидку руку Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сливки/Гірчиця Блюдо: Соуси/До м'яса Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Соус з грибного бульйону Для початку підготуйте грибний бульйон. У мене він був у холодильнику. Перелийте грибний бульйон в каструлю. Додайте хрін, гірчицю і соус чилі (1ч.л.). Перемішайте, коли соус закипить - додаємо вершки, гріємо до легкого загусання. Зніміть соус з вогню, додайте вершкове масло і пропущений через прес часник. Перемішайте. Соус готовий. Сміливо поливайте їм ваше м'ясо і насолоджуйтеся неперевершеним смаком. Смачного! Соус з грибного бульйону - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Соус з грибного бульйону в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 38