Підлива з печінки![]() Час приготування: 30 хв Підлива з печінки відмінно підходить до картопляного пюре або вареної картоплі. Додаю до цього ще мариновані огірки і насолоджуюся! Можна, звичайно, підливу з печення додавати і до м'ясних страв. Опис приготування: Для приготування підливи з печінки субпродукт треба очистити від плівочок, нарізати. Печінка готується швидко, тому багато часу на приготування підливи ви не витратите. До підливі можна додати столову ложку сметани або влити вершків, розбавивши їх з водою. Але можна обійтися і без цього. Як приготувати підливу з печінки? 1. Печінка промийте, очистіть. Наріжте маленькими шматочками. 2. У плоскій тарілці змішайте борошно з сіллю. Обваляйте в суміші нарізані шматочки печінки. 3. Поставте на вогонь сковороду, влийте в неї рослинне масло і нагрійте. 4. Обсмажте на олії печінку до золотистої скоринки. Періодично помішуйте. 5. Поки печінку смажиться, приготуйте моркву і цибулю. Овочі очистіть, морква промийте. Лук наріжте четвертинками кілець, морква - півкільцями. 6. Нарізані овочі додайте до печінки, перемішайте. 7. Додайте кип'ячену, бажано - гарячу, воду. Перемішайте і тушьте протягом 20 хвилин. Подавайте підливу з печінки з коханим м'ясним або пташиним стравою, а також до гарніру - картоплі або рису. Смачного! Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Підливка з печінки. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Підливка з печінки. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 1595