Соус з перцю на зимуЧас приготування: 4 год. 0 хв Якщо ви любите готувати, особливо м'ясні страви, часто буває таке, що вам доводиться використовувати заготовки. У цьому рецепті буде описано, як приготувати соус з перцю на зиму в домашніх умовах. Опис приготування: Рецепт приготування соусу з перцю на зиму простий. Все що вам знадобиться - перець, помідори і сіль. 1. Моєму помідори в холодній проточній воді, нарізаємо на дольки, щоб швидше і зручніше було пропускати через м'ясорубку. 2. Беремо перець, промиваємо в холодній воді і нарізаємо на дольки - 5-6 часточок з одного перцю. Обов'язково не забуваємо видаляти насіння з серцевини ножем. 3. Тепер потрібно пропустити овочі через м'ясорубку. Спочатку пропускаємо помідори, потім перець. 4. Переливаємо все в каструлю і варимо на повільному вогні. Тобто, спочатку доводимо до кипіння, додаємо солі за смаком, а після вже хвилин 5 варимо. 5. В результаті цих нехитрих маніпуляцій отримуємо готовий до вживання, дуже смачний соус з перцю. 6. Залишилося тільки закатати соус в банки. Банки перевернути до охолодження і залишити на зберігання. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Соуси Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Соус з перцю на зиму в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Соус з перцю на зиму, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 299