Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Підлива куряча

Підлива куряча

Підливка куряча
Час приготування: 30 хв
Класична куряча підлива готується менш, ніж за півгодини. Її подають зі стравами з птиці, а також до картопляним і іншим овочевих страв, каш. Подається підлива куряча в соуснику або порційно.

Опис приготування:
Курячу підливу готую до котлет, особливого з курячого фаршу. Краще підливу готувати на основі натурального бульйону, але, якщо бульйону і часу його варити немає, можна використовувати бульйонний кубик. Лук-шалот в рецепті можна замінити на зелений або навіть ріпчаста. Чорний перець я завжди використовую тільки мелений, у нього зовсім інший аромат, ніж у готового меленого перцю, купленого в магазині.

Підлива куряча хороша і з картопляним пюре.



Як приготувати підливу курячу?
1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати.
2. У сковороді нагрійте вершкове масло.
3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, посоліть. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи.
4. Додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору.
5. Потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною.
6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні.

Підлива куряча готова!
Приємного апетиту!

Блюдо: Соуси

Інгредієнти:
  • Курячий бульйон - 1,5 склянки
  • Лук-шалот (пучок) - 1 Штука
  • Масло вершкове - 60-80 Грам
  • Борошно - 1-2 Ст. ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком

Кількість порцій: 3
Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Підливка куряча в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Підлива куряча - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Підливка куряча, подякуйте за це автора наданої інформації.
Категорія: Соуси Переглядів: 399   
Схожі рецепти страв з фото:
Куряча грудка з лисичками
Підлива до рису
Томатна підлива
Підлива, як у їдальні
Підлива з курячої грудки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.