Підлива куряча![]() Час приготування: 30 хв Класична куряча підлива готується менш, ніж за півгодини. Її подають зі стравами з птиці, а також до картопляним і іншим овочевих страв, каш. Подається підлива куряча в соуснику або порційно. Опис приготування: Курячу підливу готую до котлет, особливого з курячого фаршу. Краще підливу готувати на основі натурального бульйону, але, якщо бульйону і часу його варити немає, можна використовувати бульйонний кубик. Лук-шалот в рецепті можна замінити на зелений або навіть ріпчаста. Чорний перець я завжди використовую тільки мелений, у нього зовсім інший аромат, ніж у готового меленого перцю, купленого в магазині. Підлива куряча хороша і з картопляним пюре. Як приготувати підливу курячу? 1. Лук-шалот промийте і дрібно нарубати. 2. У сковороді нагрійте вершкове масло. 3. Викладіть нарізану цибулю-шалот на сковороду, посоліть. Обсмажте цибулю-шалот на вершковому маслі протягом п'яти хвилин до м'якості, помішуючи. 4. Додайте борошно, розмішайте і обсмажуйте з цибулею протягом двох хвилин, поки борошно не стане коричневого кольору. 5. Потім поступово, помішуючи, вводите бульйон. Заважайте до тих пір, поки підлива не стане однорідною. 6. Поперчіть і залиште готуватися на 15-20 хвилин на повільному вогні. Підлива куряча готова! Приємного апетиту! Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Підливка куряча в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Підлива куряча - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Підливка куряча, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 399