Підлива з борошном![]() Час приготування: 15 хв Підлива з борошном - соус, який додаю до м'яса, птиці, риби і пасти. Готується вона дуже просто і, залежно від уподобань, може бути бажаної густоти. У неї можна додати зелень і овочі. Опис приготування: Як приготувати підливу з борошном? 1. У сотейник або каструлю влийте молоко з водою. Доведіть до кипіння. 2. У кипляче молоко з водою додайте вершкове масло, сіль і чорний перець. Перемішайте. Масло має розчинитися. 3. У мисочці в маленькій кількості води розведіть борошно. Я вимішую її віником. Треба, щоб не було грудочок. 4. Тонким струменем, постійно помішуючи, додайте розведену водою борошно в молочно-масляну масу. 5. Вогонь поставте на мінімальний і, помішуючи, варіть до загустіння протягом 4-5 хвилин. Така підлива відмінно підійде до картопляного пюре і котлет, до риби, відбивних. Можна її додати і до смажених грибочками, і до картопелька. До речі, замість молока можна використовувати нежирну сметану або вершки. Можна додати більше води. Кількість борошна також регулюйте на свій розсуд. Чим більше борошна, тим густіше буде соус. Майте на увазі, що густота підливи приходить пізніше, тому відразу багато борошна не додавайте. Смачного! Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Підливка з борошном в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Підливка з борошном. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 1220