Підлива, як у їдальні![]() Час приготування: 15 хв Зі шкільних часів мені подобається підлива до гарячих страв, як у їдальні. Мені здається, вона виправляла всі погрішності шкільних кухарів. Зараз і сам її часто готую. Виходить також смачно. Опис приготування: Підливку, як у їдальні, я роблю з ріпчастою цибулею. Його, якщо бажаєте, можна і не додавати. Без цибулі все робиться за вказаною нижче рецептом, опускаючи жарку цибульки. Спецій в підливу можете додати більше, якщо бажаєте. Все залежить від страви, яку будете заправляти підливою. Найчастіше такий підливою я облагороджує котлети або курячу відбивну. Підходить вона і до картопляних страв. Отже, як приготувати підливку, як у їдальні? 1. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками. 2. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте нарізану цибулю до м'якості. 3. Поки цибуля смажиться, в окремій мисочці в кількох столових ложках води розведіть борошно. Розмішайте віником так, щоб не було грудочок. 4. До цибулі додайте молоко і воду, доведіть до кипіння. Посоліть, поперчіть і перемішайте. 5. Як тільки рідина в сковороді закипить, тонкою цівкою влийте розведену водою борошно. Вливаючи, постійно помішуйте. Прогрійте ще пару хвилин до загустіння. Підлива, як у їдальні готова! Приємного апетиту! Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Підливка, як у їдальні самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Підливка, як у їдальні. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 186