Томатна підлива![]() Час приготування: 15 хв Томатна підлива відмінно підходить до других страв, які треба присмачити соусом. Це, як правило, сухі м'ясні страви з гарніром з пюре. картоплі або рису. Laquo; томатний підливи можна регулювати. Опис приготування: Як приготувати томатну підливу? 1. Борошно розведіть в невеликій кількості води. Заважайте віником до тих пір, поки не залишиться грудочок. 2. Сотейник, сковорідку або маленьку каструлю поставте на плиту. Увімкніть на середній вогонь. 3. У сковороду покладіть вершкове масло. Розтопіть. 4. До масла додайте молоко і воду. Доведіть до кипіння. 5. Тонкою цівкою вводите борошно, помішуючи. Потім додайте томатну пасту. Все перемішайте, прогрійте ще протягом кількох хвилин до загустіння. Зніміть і відразу подавайте з гарячою стравою. Смачного! Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Візьміть собі на замітку як приготувати Томатна підлива. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Томатна підлива в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 390