Підлива до рису![]() Час приготування: 20 хв З рису і різних підлив до нього можна приготувати безліч смачних страв. Підлива до рису може бути м'ясною, грибною, овочевий ... Рис відварюємо або готовий рис обсмажуємо, заправляємо підливою і все! Опис приготування: Мені дуже подобається підлива до рису з грибами. Пластинки грибів красиво виглядають і дуже смачно пахнуть. Гриби для цієї підливи можна використовувати будь-які, навіть сушені або консервовані. Рис поставте варити паралельно з початком приготування підливи. Я часто використовую вчорашній рис, просто його трохи обсмажую на олії. Потім додаю підливу. Як приготувати підливу до рису? 1. Печериці очистіть і наріжте тонкими пластинками уздовж. 2. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник дрібно нарубати. 3. Петрушку промийте і також дрібно нарубати. 4. У сковороду влийте масло, нагрійте і обсмажте до прозорості нарізану цибулю і часник. 5. До цибулі і часнику додайте шампіньйони. Випаруйте рідину. 6. Потім зменшіть вогонь і додайте вершки. Прогрійте протягом 10 хвилин, помішуючи. Потім всипте петрушку, посоліть, поперчіть, додайте лимонного соку за смаком. Перемішайте. Рис відваріть як звичайно. Підливу до рису подавайте в соуснику або полийте їм рис порційно. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Рис Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Підливка до рису на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Підливка до рису - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 1052