Соус РемуладЧас приготування: 5 хв Ремулад (франц. Remoulade) - універсальний соус емульсійного типу, який подають до м'ясних, рибних страв і морепродуктів. Соус ремулад готують на основі майонезу. Опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ремулад був відкритий у Франції. Завдяки своєму оригінальному смаку він швидко знайшов популярність і в інших країнах. Застосування: Традиційний соус ремулад найчастіше подають до страв з риби і морепродуктів, особливо до смаженої, маринованої або запеченої в олії рибі. Значно поліпшується смак м'ясних страв, приправлених ремулад. Соус ремулад додають в закриті бутерброди - сендвічі. У Франції в ремулад іноді додають шматочки селери. У Бельгії його подають до картоплі фрі. У Данії ним приправляють спекотне і бутерброди. У Німеччині та Швеції ремулад употребялют зі стравами з відвареної картоплі і з запеченою рибою. В Ісландії його використовують для приготування хот-догів. У Нідерландах ремулад подають до смаженої риби, а в США - до запеченої яловичої вирізки. Рецепт приготування: Для приготування соусу ремулад подрібнюють мариновані огірки, каперси і зелень, змішують всі компоненти з майонезом і додають гірчицю. Соус ремулад для піци готують з майонезу, томатного кетчупу, зелені, лимонної цедри і гірчиці. Поради шеф-кухаря: Рекомендується приготувати рибні котлети і подати їх до столу з соусом ремулад. Він не тільки додасть гарний смак страви, а й прикрасить його. Блюдо: Соуси/До салату Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-4 На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Соус Ремулад -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Соус Ремулад будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 60