Виноградне чатні
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 40 хв Чатні - чудовий солодкий соус, який подають до м'ясних страв. Ми будемо готувати сьогодні цей соус за оригінальним рецептом. Думаю, виноградне чатні припаде до смаку всім кулінарним поціновувачам. Опис приготування: Виноградне чатні готується досить просто, зате соус виходить не тільки неймовірно смачним, але і красивим, естетичним - як у кращих будинках Лондону і Парижу :) Дуже добре соус виноградне чатні поєднується з мармурової яловичиною і медальйонами. Втім, і до звичайної свинині він добре підходить, я пробувала подавати до шашлику - теж цікаве поєднання вийшло. До такого роду страв підходить сухе червоне вино французьких виноградників. Бажаю приємного приготування! Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград Блюдо: Соуси/До м'яса/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Виноградне чатні Каструлю ставимо на середній вогонь. Наливаємо олію. Додаємо всі спеції і обсмажуємо їх протягом хвилини, постійно перемішуючи. дуже важливо, щоб вони не пригоріли! Потім в каструлю додаємо виноград. Обов'язково розрізаємо його навпіл. Якщо виноград великий, то на четвертинки. У каструлю з виноградом додаємо воду, сіль, цукор, цедру і сік лимона, Тушкуємо виноград протягом 15-20 хвилин на досить високій температурі. Іноді перемішуємо. Через 15 хвилин повинна вийти приблизно така картина як на фотографії. Рідина повинна на половину википіти. Чим довше готується соус, тим менше рідини, тому регулюйте цей момент під свої смаки. Соус охолоджуємо і перекладаємо на тарілочку, або відразу подаємо з м'ясом. Смачного! Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Виноградне чатні в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Виноградне чатні, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 42