Соус томатнийЧас приготування: 30 хв Простий рецепт приготування томатного соусу в домашніх умовах. Італійська кухня. На приготування томатного соусу за цим рецептом ви витратите півгодини. Зберігати ж такий соус можна 2 тижні. Опис приготування: Готовий гарячий томатний соус можна подавати відразу до страви або зберігати в банку протягом двох тижнів. Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби/До салату/Томатний соус Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Соус томатний 1. Цибулину почистіть і наріжте кубиками. У сковороді на середньому вогні розігрійте масло і обсмажте цибулю, помішуючи, поки він не стане прозорим. 2. Додайте почищену і подрібнену моркву. Смажте ще хвилин 5, помішуючи. 3. Всипте в сковороду почищений і подрібнений часник. Смажте ще протягом хвилини. 4. Потім в сковороду викладіть консервовані помідори з соком. Якщо вони - цілі, попередньо подрібніть. Додайте в сковороду. 5. Додайте також спеції, подрібнений базилік, перемішайте. Доведіть до кипіння. Потім тушкуйте під закритою кришкою протягом 20 хвилин. 6. Соус вийде ароматним і густим. 7. Перелийте томатний соус в блендер і збийте. Хоча іноді мені подобається соус зі шматочками помідорів. Тут вже на любителя. Томатний соус готовий. Смачного! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Соус томатний гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Соус томатний - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 62