Зерниста гірчиця в домашніх умовахЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Можна приготувати зернисту гірчицю в домашніх умовах. Для цього знадобляться насіння гірчиці і трохи терпіння для маніпуляцій з ними. Зерниста гірчиця готується не один день. Спробуйте! Опис приготування: Зернисту гірчицю в домашніх умовах можна використовувати для заправки салатів, а також як шар в бутербродах. Мед можна не додавати, це справа смаку. Головне в цьому рецепті знайти в магазині жовті та коричневі насіння гірчиці. Можна приготувати гірчицю по-іншому. Взяти 2 3 склянки жовтих насіння гірчиці і залити їх полстаканом оцту і 2 3 ст. води. Змішати і залишити на три дні набухати. Подрібнити на блендері. Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Гірчиця Блюдо: Соуси Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Зерниста гірчиця в домашніх умовах Підготуйте продукти. Підготуйте продукти. Насіння гірчиці змішайте. Подрібніть насіння на кавомолці. Викладіть насіння в миску і додайте суху гірчицю. Додайте сіль і оцет. Додати апельсиновий сік і залити окропом. Добре перемішати. Суміш перевантажити в міксер, додати цедру лимона і кріп. Довести суміш насіння до кремоподібного стану. За бажанням можна додати натуральний мед, 1 4 склянки. Перекласти в банку і зберігати в холодильнику. Зерниста гірчиця в домашніх умовах - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Зерниста гірчиця в домашніх умовах в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 157