Часникова оліяЧас приготування: 1 ч. 0 хв Добре, якщо у вас на кухні є готове часникове масло. Його можна використовувати в найрізноманітніших рецептах. Для його приготування потрібно лише оливкова олія і часник. Опис приготування: Часникова олія рекомендується готувати саме таким способом, тому що залишати сирий часник в олії настоюватися кілька тижнів небезпечно. Можуть з'явитися бактерії ботулізму. Тому часник з маслом краще піддати тепловій обробці. Готове масло зберігайте в холодильнику. Його можна використовувати в будь-яких стравах і видах, хоч просто вмочати хлібом, теж дуже смачно! Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Часник Блюдо: Соуси Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Часникова олія Часник почистити. Зубчики розчавити. Часник опустити в масло. На плиті на повільному вогні довести масло до появи пухирців і томити 3 хвилини. Потім знизити вогонь до мінімуму і гріти ще 10 хвилин. Готову олію охолодити. Зберігати в холодильнику. Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Часникова олія, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Часникова олія. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 97