Соус на м'ясному бульйоніЧас приготування: 15 хв Цей рецепт взято з книги Кращі соуси французької кухні raquo ;. Назва говорить сама за себе! За класифікацією це - основний білий соус, який подають до риби, цвітній капусті, спаржі і іншим овочам. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу на м'ясному бульйоні. Цей соус відноситься до традиційної французької кухні, має приголомшливий м'який смак і аромат. Лимонний сік можна замінити звичайним столовим оцтом. Також, за бажанням, додайте в соус подрібнену зелень і чорний мелений перець. Гарного дня! Призначення: На швидку руку Основний інгредієнт: Молочні продукти/Мука і тісто/Мука/Масло Блюдо: Соуси/До риби Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Соус на м'ясному бульйоні У каструлі розтопіть 30 г. вершкового масла. Додайте борошно і перемішайте. Заливаємо все м'ясним бульйоном. Додаємо перець, сіль і яєчний жовток. Ставимо соус на вогонь, збиваємо вінчиком до закипання. Знімаємо соус з вогню і кладемо другу половину вершкового масла, видавлюємо сік половинки лимона. Дуже ретельно перемішуємо. У готовий соус можна додати дрібно порізану зелень. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Соус на м'ясному бульйоні в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Соус на м'ясному бульйоні самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 49