Грибний соус з бекономЧас приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. Опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. Злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин з кожного боку. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Вилити жир, залишивши 1/4 чашки. Крупно нарізати бекон. Налити 3 столові ложки жиру на сковороду. Додати цибулю-порей і часник, готувати на середньому вогні, помішуючи, близько 2 хвилин. Додати свіжі гриби, сіль і перець. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, від 5 до 8 хвилин. Додати чебрець, готувати 2 хвилини. Викласти в миску і дати охолонути. Міксером збити вершковий сир у мисці до однорідного стану. Поступово додати сметану, збити віночком до отримання однорідної маси. Додати масу в гриби разом з 3/4 бекону, зеленою цибулею і 2 столовими ложками рідини, що залишилася після замочування грибів. При необхідності додати більше рідини для отримання бажаної консистенції. Прикрасити зеленою цибулею і залишилися беконом. При бажанні підсмажити нарізані гриби в залишилася столовій ложці в сковороді на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, близько 2 хвилин, і викласти зверху соусу. Подавати з вафельними чіпсами за бажанням. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Соуси/Грибний соус Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Спробуйте приготувати Грибний соус з беконом в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Грибний соус з беконом можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 25