Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Грибний соус з шампіньйонів

Грибний соус з шампіньйонів

Грибний соус з шампіньйонів
Час приготування: 25 хв
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасті або риби. Спробуємо приготувати?

Опис приготування:
Правильно підібраний і приготований соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів - грибний соус з шампіньйонів. Цей соус цінується за ніжний вершковий смак і за легкість приготування. Вам не потрібно купувати готовий соус в магазині - спробуйте приготувати грибний соус з шампіньйонів в домашніх умовах. Пропоную вашій увазі простий рецепт грибного соусу з шампіньйонів з фото!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Шампіньйони
Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/Грибний соус

Інгредієнти:
  • Свіжі печериці - 100 Грам
  • Лук - 60 Грам
  • Вершкове масло - 50 Грам
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. ложка
  • Соняшникова олія - ??4 ст. ложки
  • Перець, спеції - - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Грибний соус з шампіньйонів
Грибний соус з шампіньйонів Печериці помийте і поріжте на дрібні шматочки. Грибний соус з шампіньйонів Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Грибний соус з шампіньйонів На сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Грибний соус з шампіньйонів Додайте в сковороду порізані гриби і смажте під кришкою до тих пір, поки вся волога не випарується. Грибний соус з шампіньйонів На іншій сковороді обсмажте муку. Обсмажена борошно додасть вашому соусу ніжний кремовий колір. Потім додайте до борошна вершкове масло. Ретельно розмішайте, щоб в соусі не було грудочок. Грибний соус з шампіньйонів Влийте до борошна вершки. Ретельно перемішайте і готуйте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Грибний соус з шампіньйонів Додайте в соус обсмажені гриби і варіть на повільному вогні ще 3 хвилини. Якщо ви хочете більш рідкий соус, розбавте його молоком. Грибний соус з шампіньйонів Готовий соус перелийте в соусник, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте теплим.

За цим рецептом приготувати Грибний соус з шампіньйонів дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Грибний соус з шампіньйонів просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені.
Категорія: Соуси Переглядів: 1228   
Схожі рецепти страв з фото:
Грибний соус з лисичок
Грибний соус
Грибний соус з сиром
Сметанно-грибний соус
Грибний соус до макаронів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.