Грибний соус з шампіньйонівЧас приготування: 25 хв Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасті або риби. Спробуємо приготувати? Опис приготування: Правильно підібраний і приготований соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів - грибний соус з шампіньйонів. Цей соус цінується за ніжний вершковий смак і за легкість приготування. Вам не потрібно купувати готовий соус в магазині - спробуйте приготувати грибний соус з шампіньйонів в домашніх умовах. Пропоную вашій увазі простий рецепт грибного соусу з шампіньйонів з фото! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/Грибний соус Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Грибний соус з шампіньйонів Печериці помийте і поріжте на дрібні шматочки. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте в сковороду порізані гриби і смажте під кришкою до тих пір, поки вся волога не випарується. На іншій сковороді обсмажте муку. Обсмажена борошно додасть вашому соусу ніжний кремовий колір. Потім додайте до борошна вершкове масло. Ретельно розмішайте, щоб в соусі не було грудочок. Влийте до борошна вершки. Ретельно перемішайте і готуйте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Додайте в соус обсмажені гриби і варіть на повільному вогні ще 3 хвилини. Якщо ви хочете більш рідкий соус, розбавте його молоком. Готовий соус перелийте в соусник, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте теплим. За цим рецептом приготувати Грибний соус з шампіньйонів дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Грибний соус з шампіньйонів просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 1228