Вершково-грибний соусЧас приготування: 20 хв Якщо бажаєте трохи урізноманітнити ваш буденний вечерю, надавши йому нотку французького настрою, - цей простий рецепт вершково-грибного соусу вам дуже знадобиться! Готувати просто і швидко, спробуйте! Опис приготування: Цей рецепт приготування вершково грибного соусу відмінно підходить для випадків, коли хочеться спробувати чогось новенького на кухні, але при цьому і не витрачати час і нерви, стоячи годинами над плитою в очікуванні дива raquo ;. З цим же рецептом проколів не буває! Отже, як приготувати вершково грибний соус: 1. На підготовку багато часу не потрібно, - гриби і цибулю помити і порізати маленькими шматочками. Все залежить від того, яким ви хочете бачити свій соус. 2. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, і коли він уже майже буде готовий, - всипаємо грибочки, і обсмажуємо все разом, поки не піде зайва рідина. 3. Ставимо паралельно грітися іншу сковорідку, і обсмажуємо на ній борошно. Як тільки вона потемніє, - додаємо вершкове масло. 4. Ретельно заважаємо, і як тільки масло розчинитися, а грудочок борошна не залишиться, - доливаємо сметану або вершки. Вогонь постійно тримаємо на мінімальному рівні. і не забуваємо помішувати. 5. Тепер додаємо до соусу вміст сковорідки разом із залишками масла. Ретельно перемішати, і тушкуємо до того моменту, поки соус вас повністю не задовольнить своєю густотою. 6. Солимо, перчимо, заважаємо, і знімаємо з вогню. Готово! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Соуси/Грибний соус Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Сливочно-грибний соус вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Сливочно-грибний соус, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 111