Зелена аджика![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Як відомо, аджика буває не тільки червона, але і зелена. Робиться вона із зеленого гострого перцю, звідси і колір такий. Диявольськи гостро і божественно смачно! Опис приготування: Якщо ви будете точно слідувати цим рецептом зеленої аджики, то у вас вийде смачна, але дуже гостра аджика. Не кожен таку зможе їсти, все-таки не все - любителі гострого. Тому порада: якщо хочете зробити більш ніжну аджику, то використовуйте в рівних пропорціях гострий зелений перець і солодкий зелений. Колір залишиться той самий, але буде не так гостро. Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Соуси/Закуски/Аджика Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Зелена аджика ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Зелена аджика, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Зелена аджика - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 52