Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Сацебелі по-грузинськи

Сацебелі по-грузинськи

Сацебелі по-грузинськи
Час приготування: 30 хв
Один з варіантів смачного грузинського соусу сацебелі. Подається до м'яса, курки. Сьогодні я розповім, як зробити сацебелі по грузинському рецептом.

Опис приготування:
Так як сацебелі по -грузинська - це просто соус, без уточнень, то і варіантів такого соусу дуже багато. Можна додати в нього подрібнені горіхи, а воду замінити бульйоном. Можна зробити не з пастою, а зі свіжими помідорами. Мені більше до смаку саме такий рецепт приготування сацебелі по-грузинськи. Такий соус з'їдається дуже швидко, з ним смачно не тільки м'ясо, а й просто хліб. Зберігається він у холодильнику днів 5-6. Розповідаю, як зробити сацебелі по-грузинськи.

Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська

Інгредієнти:
  • Томатна паста - 200 Грам
  • Вода - 200 Грам
  • Кинза - 50-70 Грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Аджика - 1 Чайна ложка (приправа в банку)
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайної ложки
  • Хмелі-сунелі - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Сацебелі по-грузинськи
Сацебелі по-грузинськи Кінзу моєму і дрібно нарізаємо. Сацебелі по-грузинськи Часник чистимо, тиснемо Часничниці і додаємо до нарізаної зелені. Туди ж додаємо хмелі-сунелі, чорний перець, аджику і оцет. Сацебелі по-грузинськи Перетираємо все в стан пасти. Сацебелі по-грузинськи Додаємо томатну пасту і добре перемішуємо. Сацебелі по-грузинськи Тепер додаємо сіль і воду. Перемішуємо. Кількість води можна регулювати. Це залежить від того, який густоти соус ви хочете отримати.

Сацебелі по-грузинськи - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Сацебелі по-грузинськи в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Соуси Переглядів: 125   
Схожі рецепти страв з фото:
Соус Сацебелі
Сациві з курки по-грузинськи
Сацебелі на зиму
Шашлик з курки по-грузинськи
Сацебелі з томатної пасти
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.