Журавлинний соусЧас приготування: 4 год. 0 хв Рецепт приготування соусу з журавлини. Краще всього подавати до птаха, картоплі і бобовим. Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина Блюдо: Соуси/До птиці/До риби/До салату Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Журавлинний соус Інгредієнти: Для початку потрібно ретельно промити ягоди. Викласти журавлину в друшляк і поставити під теплу проточну воду. Нарізати апельсин на кілька часточок. Збити журавлину і часточки апельсина в блендері. Поступово додати цукор і трохи апельсинового соку. Вилити вміст блендера в скляну миску, накрити плівкою або кришкою. Прибрати в холодильник мінімум на 4 години (краще на ніч). Соус готовий! Тепер його можна подавати до основної страви. Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Журавлинний соус у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Журавлинний соус. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 101