Мачанка по-білоруськиЧас приготування: 30 хв Цей незаслужено забутий простий рецепт мачанки по-білоруськи вже точно припаде до смаку всім любителям смачно і ситно поїсти. Це така універсальна і смачна підлива-соус до будь-якого гарніру. Опис приготування: Вашій увазі - класичний рецепт мачанки по-білоруськи, дуже ситного, і дуже смачного соусу, який відмінно поєднується з будь-яким гарніром, і не раз і не два навіть рятував мене у випадках, коли рис, скажімо, злипнувся в каструлі, або ще щось. З такою мачанкою будь-який ваш косяк перетворюється в повноцінне обіднє блюдо. Так давайте ж дізнаємося, як приготувати мачанку по-білоруськи: 1. На сковорідці обсмажуємо нарізане шматочками сало, доки воно не почне золотитися. Зменшуємо вогонь, і трохи ще тримаємо, - щоб жир виділився, і нічого з наступних інгредієнтів не пригоріло. 2. Ковбасу нарізаємо кружечками, і додаємо до сала. Смажимо все разом, поки ковбаса не потемніє. 3. Лук миємо, чистимо, дрібненько ріжемо, і додамо до м'ясної сковорідці. смажимо, поки цибуля не стане золотистим. 4. Потроху всипаємо просіяне борошно, щоб вона рівномірно все покрила, і не взялася грудками. Вливаємо склянку гарячої води, і добре перемішати вміст сковороди. 5. Солимо, перчимо, і тримаємо на вогні, поки не увариться до потрібної вам густоти. Готово! Сподіваюся, такий ситний і простий рецепт мачанки по-білоруськи ви спробуєте зробити і у себе вдома! Нехай калорійно, - зате до чого ж смачно! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Ковбаса і сосиски/Сало Блюдо: Соуси Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 За цим рецептом приготувати Мачанка по-білоруськи дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Мачанка по-білоруськи просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 64