Шпинат в клярі з соусом чатніЧас приготування: 50 хв Шпинат в клярі з соусом чатні - дивно хрустка вегетаріанська закуска. Знайомтеся з красивим і зрозумілим покроковим рецептом. Опис приготування: Шпинат в клярі з соусом чатні - одне з улюблених страв в Індії. На санскриті це блюдо звучить як палак пакора. Найчастіше ми називаємо це блюдо просто - пакора. Дуже смачна хрустка закуска. Вона виходить хрусткою через поєднання крижаної води і рисової муки. Це два дуже важливих компоненти! Соус чатні - дуже незвичайний соус, який вбирає в себе всі смаки відразу: він і солоний, і солодкий, і кислий одночасно! Дуже цікаві відчуття. Спробуйте і вам обов'язково сподобається! Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Соуси/Закуски/Страви в клярі/Чатни Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Індійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Шпинат в клярі з соусом чатні Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування шпинату в клярі. А також всі необхідні інгредієнти для приготування соусу чатні. Спочатку займемося приготуванням соусу. Для цього яблука очистимо від шкірки і наріжемо дрібними кубиками. Корінь імбиру натремо, а спеції измельчим в ступці. У каструлі розігріваємо олію, додаємо в нього імбир разом зі спеціями. В останній момент додаємо куркуму. Все добре обсмажуємо, перемішуємо. Потім додаємо яблука. Після того як яблука придбають рум'яної скоринки (через 5-7 хвилин) вливаємо воду і солимо. Всі тушкуємо на повільному вогні близько 15 хвилин, постійно перемішуючи. Але це ще не все! Одержаний соус готуємо далі. Для цього за допомогою блендера або толкушки размельчая шматочки яблук і повернемо масу назад в каструлю, додаємо цукор і потім соус на невеликому вогні ще близько 30 хвилин. Поки чатні нудитися на грубці, приготуємо шпинат в клярі. Для цього замішані всі потрібні інгредієнти. Важливо, щоб вода була крижаною !! Листочки шпинату відокремлюємо один від одного, промиваємо, розпрямляємо і мачає їх в кляр. Робимо це ретельно. І відправляємо на сковорідку в розігріте масло. Шпинат обсмажуємо з двох сторін, потім відкидають на друшляк, щоб скло непотрібне масло. Шпинат в клярі потрібно подавати відразу після приготування разом з соусом чатні. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Шпинат в клярі з соусом чатні - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Шпинат в клярі з соусом чатні у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 33