Грибний сирЧас приготування: 40 хв У цій страві ви не знайдете картоплі, тут домінують гриби печериці та плавлений сир. Саме це поєднання робить це блюдо таким особливим і смачним. Обов'язково спробуйте! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибного сиру. Сполучень у цього супу дуже багато, хтось віддає перевагу додати картоплю, а хтось готує без моркви. Єдині 2 інгредієнта, без яких неможливо собі уявити це блюдо - печериці та плавлений сир. Приготування не забере більше 40 хвилин, спробуйте це просто. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сир/Шампіньйони/Плавлений сир Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Грибний сир Гриби промийте і подрібніть. Цибулю дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці. На вершковому маслі, обсмажте цибулю і моркву до золотистого. Додайте гриби і тушкуйте їх під кришкою 15 хвилин. Викладіть суміш зі сковороди в каструлю і залийте 1,5 літром води. Доведіть до кипіння і варіть ще 5 хвилин. Тепер додаємо плавлений сир, солимо. Перемішуємо, так щоб сир повністю розчинився у воді. Також, можна видавити пару зубчиків часнику. Готовий суп повинен настоятися 10 хвилин під кришкою. Смачного! Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Грибний сир самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Грибний сир. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 21