Суп-пюре з опеньківЧас приготування: 1 ч. 0 хв Опеньки - поживні гриби. Всього 100 гр опеньків достатньо, щоб задовольнити потребу організму в таких елементах, як цинк і мідь. Тому суп-пюре з опеньків не тільки смачний, а й корисний. Опис приготування: Пропоную оцінити цей рецепт супу-пюре з опеньків. Суп виходить смачним і дуже ситним, та й готувати його нескладно. Інгредієнти, знову ж таки, дуже прості - я завжди заморожую багато опеньків на зиму, а потім по ходу року дістаю невеликими порціями і варю ось такий ось суп-пюре. Сподіваюся, рецепт вам сподобається і, звичайно ж, стане в нагоді. Удачи в приготуванні! :) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Супи/Супи-пюре Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Суп-пюре з опеньків 1. Відварюємо опеньки в підсоленій воді. Цей процес займе 20-30 хвилин. Якщо Ви використовуєте заморожені опеньки, просто розморожуєте їх, варити не потрібно. Проте все одно промийте гриби проточною водою. 2. Картоплю нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо. Не забуваємо підсолити воду. Можна додати в каструлю лавровий лист, він додасть картоплі аромат. 3. Поки картопля і гриби варяться, дрібно нарізаємо цибулю. 4. Потім розтоплюємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо цибулю до прозорості. 5. Готові опеньки додаємо в сковороду до цибулі, ретельно перемішуємо і тушкуємо хвилин 20. 6. Коли звариться картопля, дістаємо його і кладемо в блендер. Воду не виливаємо, вона нам знадобиться пізніше. Якщо Ви використовували лавровий лист, то тепер слід його видалити. 7. Готову картоплю і гриби подрібнюємо в блендері. 8. Потім вливаємо масу назад в каструлю, де варилася картопля. Ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння, потім вимикаємо плиту. 9. Тепер завершальний штрих - додаємо вершки (підійде і молоко), ще раз перемішуємо і залишаємо на плиті ще не кілька хвилин. 10. Наше страва готова! Смачного! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Суп-пюре з опеньків, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Суп-пюре з опеньків - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 416