Грибна локшинаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Неперевершене, ароматне і поживне перше блюдо з печерицями та локшиною. Ідеально підійде для обіду в домашньому колі. Готується швидко, просто і без зайвих зусиль. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної локшини. Виходить наваристий і ситний супчик із чудовим ароматом. До речі, невелика хитрість - якщо хочете, щоб бульйон був прозорим, попередньо ошпарити локшину в окремій каструлі. Для цього кип'ятимо літр води і опускаємо туди локшину, помішуючи доводимо до кипіння, потім відкидаємо на друшляк. Після чого локшина відправляється в суп. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони/Локшина Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Грибна локшина Картоплю ріжемо кубиками, а печериці - середніми шматочками. Дрібно наріжте цибулю. Налийте в каструлю 2 літри води, доведіть її до кипіння і додайте картоплю і печериці. Посоливши, варіть під кришкою 20 хвилин. Обсмажте на олії цибулю до прозорості. Додайте гриби і смажте разом з цибулею 20 хвилин на повільному вогні. Додайте до картоплі обсмажені гриби, доведіть суп до кипіння. Кладемо в суп локшину і варимо до готовності, 5-7 хвилин. Спробуйте суп на сіль, за необхідності додайте спеції. Готовий суп повинен настоятися під кришкою 20 хвилин. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Грибна локшина. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Грибна локшина в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 46