Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Лагман по-Дунганскій

Лагман по-Дунганскій

Лагман по-Дунганскій
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Лагман по-Дунганскій - це національне блюдо, яке здавна готують в Середній Азії. Найголовніше в цій страві - локшина, приготовлена ??вручну. Ну і крім м'яса, великий набір овочів. Смачно і ситно!

Опис приготування:
Лагман по-Дунганскій можна подати зі свіжою зеленню і аджикою. Він повинен вийти густий. Сама локшина вариться окремо і з'єднується з супом вже в тарілці. Зараз продається багато прекрасних макаронних виробів і немає необхідності робити локшину самостійно, особливо якщо немає часу на це. Але якщо є бажання, то ось вам рецепт: 800-1000 грам борошна, 2 яйця, чайна ложка солі, 1,5 склянки води. Замісити круте тісто і з рослинним маслом витягніть тонку локшину. Успіхів і приємного апетиту!


Призначення: На обід/На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі
Блюдо: Супи/Лагман
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні

Інгредієнти:
  • Картопля - 2 Штуки
  • Перець болгарський - 4 Штуки
  • Морква - 2 Штуки
  • Часник - 1-2 Штук
  • Помідори - 3-5 Штук
  • Редька або редиска - 150 Грам
  • Капуста - 500-700 Грам
  • Перець гострий - 1-2 Штук
  • Кинза - 1 Штука (пучок)
  • Лук зелений - 1 Штука (пучок)
  • М'ясо - 500-700 Грам
  • Цибуля - 3-4 Штук

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати Лагман по-Дунганскій
Лагман по-Дунганскій Тісто порізати на тонкі смужки. Лагман по-Дунганскій Змастити тісто олією і витягнути локшину. Лагман по-Дунганскій Можна відварити готову локшину або спагетті. Лагман по-Дунганскій Підготуйте овочі. Лагман по-Дунганскій М'ясо помийте і обсушити. Лагман по-Дунганскій М'ясо поріжте кубиками. Лагман по-Дунганскій Розігрійте масло і обсмажте цибулю до прозорості. Лагман по-Дунганскій Додайте м'ясо, обсмажте 5-6 хвилин і додайте 2 склянки окропу. Згасите на середньому вогні, поки половина рідини не випарується. Лагман по-Дунганскій Поріжте овочі дрібно. Лагман по-Дунганскій Додайте до м'яса 2-3 зубчики часнику і один гіркий перець. Лагман по-Дунганскій Через п'ять хвилин додайте помідори і добре перемішайте. Лагман по-Дунганскій Дайте покипіти помідорам п'ять хвилин і додайте нарізані овочі. Додайте ложку солі. Лагман по-Дунганскій Овочам даємо покипіти п'ять хвилин і додаємо картоплю. Лагман по-Дунганскій Всі заливаємо водою на два пальці, додаємо спеції. Лагман по-Дунганскій Через півгодини лагман готовий. Смачного!
Перед вами простий рецепт приготування Лагман по-Дунганскій. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Лагман по-Дунганскій. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Лагман по-Дунганскій.
Категорія: Супи Переглядів: 54   
Схожі рецепти страв з фото:
Лагман по-уйгурски
Лагман в мультиварці
Лагман з баранини
Гострий лагман
Лагман в казані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.