Лагман по-ДунганскійЧас приготування: 2 ч. 0 хв Лагман по-Дунганскій - це національне блюдо, яке здавна готують в Середній Азії. Найголовніше в цій страві - локшина, приготовлена ??вручну. Ну і крім м'яса, великий набір овочів. Смачно і ситно! Опис приготування: Лагман по-Дунганскій можна подати зі свіжою зеленню і аджикою. Він повинен вийти густий. Сама локшина вариться окремо і з'єднується з супом вже в тарілці. Зараз продається багато прекрасних макаронних виробів і немає необхідності робити локшину самостійно, особливо якщо немає часу на це. Але якщо є бажання, то ось вам рецепт: 800-1000 грам борошна, 2 яйця, чайна ложка солі, 1,5 склянки води. Замісити круте тісто і з рослинним маслом витягніть тонку локшину. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі Блюдо: Супи/Лагман Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Лагман по-Дунганскій Тісто порізати на тонкі смужки. Змастити тісто олією і витягнути локшину. Можна відварити готову локшину або спагетті. Підготуйте овочі. М'ясо помийте і обсушити. М'ясо поріжте кубиками. Розігрійте масло і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте м'ясо, обсмажте 5-6 хвилин і додайте 2 склянки окропу. Згасите на середньому вогні, поки половина рідини не випарується. Поріжте овочі дрібно. Додайте до м'яса 2-3 зубчики часнику і один гіркий перець. Через п'ять хвилин додайте помідори і добре перемішайте. Дайте покипіти помідорам п'ять хвилин і додайте нарізані овочі. Додайте ложку солі. Овочам даємо покипіти п'ять хвилин і додаємо картоплю. Всі заливаємо водою на два пальці, додаємо спеції. Через півгодини лагман готовий. Смачного! Перед вами простий рецепт приготування Лагман по-Дунганскій. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Лагман по-Дунганскій. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Лагман по-Дунганскій. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 54