Суп із солоних опеньківЧас приготування: 40 хв Цікавий бабусин рецепт. Суп із солоних опеньків - це простацьке, селянське, але дуже смачна страва. Якщо вдома завалялася баночка солоних опеньків - не полінуйтеся і приготуйте, вам сподобається! ;) Опис приготування: Рецепт супу із солоних опеньків - в допомогу всім грибникам, які не знають, що приготувати з зібраних восени і замаринованому або засолених грибочків. Цей суп настільки смачний, що перед нами ніколи не стоїть питання - що приготувати із солоних опеньків, оскільки відповідь на нього у нас вже підготовлений - супчик! Приступимо: 1. Солоні опеньки ріжемо середніми шматочками. Промивати або ще як-небудь впливати не потрібно. 2. Кладемо в каструлю, заливаємо водою або бульйоном (приблизно 500 мл на таку кількість грибів). 3. Окремо ріжемо і ставимо варитися картоплю. 4. Коли гриби в каструлі почнуть кипіти, зменшуємо вогонь, і Томім десь півгодинки. 5. В цей час готуємо інші інгредієнти - варимо яйця (якщо потрібно), обсмажуємо цибулю в рослинній олії. 6. Отже, через півгодини до грибного бульйону додамо лук, ще 10 хвилин тримаємо. 7. А тепер, щоб зробити суп із солоних опеньків по-справжньому оригінальним, вливаємо туди ж молоко і порізані яйця, постійно заважаючи. А також сіль і перець (за необхідності). Прогріваємо ще пару хвилин - і знімаємо з вогню. Даємо супу настоятися під кришкою, після чого подаємо до столу. Ось такий от оригінальний рецепт приготування супу з солоних опеньків відтепер з'явиться у вашому кулінарному арсеналі. Удачі! ;) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Суп із солоних опеньків raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Суп із солоних опеньків на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 69