Суп з рисом і креветкамиЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування іспанського супу з рисом, креветками, помідорами, каперсами і соком молюсків. Опис приготування: Суп для справжніх любителів морепродуктів. Софріто, використовуваний в супі, являє собою іспанська гарячий соус з лука, помідорів, часнику, петрушки і болгарського перцю, обсмажених в маслі. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Крупи Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи/Іспанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Суп з рисом і креветками 1. Очистити креветки. Засипати 1 склянка рису в каструлю і залити водою. Відставити в сторону, замочивши рис на 1 годину. 2. У великій каструлі нагріти 1 столову ложку оливкової олії, додати 6 кубовіков (або столових ложок) софріто, варити близько 4 хвилин. 3. Нарізати помідори кубиками. Додати помідори, томатний соус, каперси і запашні перці піменто, фаршировані оливками. Перемішати всі інгредієнти разом і довести до кипіння. При бажанні на цьому етапі ви можете додати шматочки курки. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 15 хвилин. 4. Додати 4 склянки соку молюсків. Довести до кипіння і додати креветки. 5. Злити воду з рису, додати в каструлю і перемішати. Встановити середній вогонь, накрити кришкою і варити 10 хвилин, поки рис не стане ніжним. 6. Якщо ви хочете зробити блюдо гущі, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до потрібної консистенції. Якщо ви хочете зробити страву більш рідким, додайте додатково 1/4 склянки води. Суп з рисом і креветками - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Суп з рисом і креветками в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 32