Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Суп-пюре з лисичок

Суп-пюре з лисичок

Суп-пюре з лисичок
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Дуже люблю готувати суп-пюре з лисичок в домашніх умовах з вершками. Ця страва в нашій родині, як і в багатьох інших, уже стало традиційним, особливо в грибний сезон.

Опис приготування:
У сезон грибів не можна не побалувати себе таким супчиком. Мої домашні дуже люблять, коли я роблю суп-пюре з лисичок в домашніх умовах. Готувати його відносно швидко, а якщо гриби заздалегідь замочені або відварені та заморожені - ще швидше.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Лисички
Блюдо: Супи
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Лисички - 300 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Вершки - 30 Грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - ??20 Грам

Кількість порцій: 5

Як приготувати Суп-пюре з лисичок
Суп-пюре з лисичок 1. Розморожуємо заздалегідь лисички, після чого замочуємо їх на півгодини в холодній воді. Потім відправляємо варитися на півгодини. Суп-пюре з лисичок 2. Поки варяться гриби обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Смажимо овочі до готовності і відставляємо. Суп-пюре з лисичок 3. Після варіння грибів відправляємо їх смажитися і врешті змішуємо з обсмаженими овочами. Солимо і перчимо до смаку. Можете додати улюблені приправи за смаком. Тепер відправляємо наші гриби в киплячу воду. Суп-пюре з лисичок 4. Вливаємо вершки. Попередньо можете нарізати картоплю і проварити його після закипання хвилин 5. Суп-пюре з лисичок 5. Перед подачею притрушуємо зеленню наш суп і подаємо його гарячим. Для цієї страви підійде кріп.

Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Суп-пюре з лисичок, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Суп-пюре з лисичок - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Супи Переглядів: 37   
Схожі рецепти страв з фото:
Макарони з лисичками
Суп із заморожених лисичок
Грибний соус з лисичок
Суп з лисичок з сиром
Суп грибний з лисичок
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.