Суп в хлібі по-польськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Суп в хлібі по-польськи - неймовірно смачний і ароматний, а в Польщі його ще називають Журек raquo ;. Готується такий суп на основі закваски з житнього борошна. Суп подається до столу в буханці чорного хліба. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування супу в хлібі по-польськи. Детальніше зупинюся на процесі приготування закваски для супу, адже без неї суп не вийде таким особливим і смачним, як його вміють готувати поляки. Готуємо закваску: в житнє борошно додаємо окріп, перемішуємо щоб не було грудочок. Потім додаємо шматочок житнього хліба і один очищений зубчик часнику, накриваємо кришкою, але не щільно. Залишаємо закваску в теплому місці на 5 днів. Готову закваску процідіть. Вдалого приготування! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Субпродукти/Ковбаса і сосиски/Мука і тісто/Мука Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи/Польська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Суп в хлібі по-польськи Помістіть в каструлю: ковбасу, нечищений цибулю, очищену моркву, лаврові листи, гвоздику і перець горошком. Залийте водою і проваріть 30 хвилин. Дрібно поріжте: цибулю, часник і моркву. Потім на соняшниковій олії обсмажте цибулю 5 хвилин, додайте моркву ще на 5 хвилин, після чого додайте 2 подрібнених зубчики часнику і 0,5 ч.л. майорану. Смажте ще 2 хвилини, помішуючи. Додаємо порізану кубиками грудинку, обсмажуємо ще 5 хвилин. Готову ковбасу з бульйону наріжте кружальцями. Картоплю ріжемо кубиками, кладемо в бульйон і варимо 15 хвилин. Далі перекладаємо зі сковороди в каструлю: цибуля, морква, грудинку. Варимо 10 хвилин. Прийшла черга закваски, додаємо і її. Варимо ще 5 хвилин. Додаємо 2 зубчики часнику і 0,5 ч. Л. майорану, варимо ще 4 хвилини. На стіл суп подається в хлібної тарілці raquo ;. Для цього зрізаємо верхівку хліба і видаляємо м'якоть. Попередньо можна запекти на 10-15 хвилин у духовці. Наливаємо суп в хліб, прикрашаємо яйцями, зеленню і сметаною. Смачного! Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Суп в хлібі по-польськи. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Суп в хлібі по-польськи в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 63