Грибний супЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування грибного крем-супу з шампіньйонів на курячому бульйоні, заправленого вершками Опис приготування: Жодна колекція рецептів супів не буде повною без грибного супу. Наш рецепт дуже простий у приготуванні і дуже смачний. Ніщо не зрівняється з приготованим вдома грибним крем-супом. Подавайте дуже гарячим з хрустким хлібом. Прекрасне перше блюдо для зимових місяців. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Грибний суп 1. Масло при бажанні можна замінити маргарином. Протерти гриби вологою ганчіркою і дрібно порізати. 2. Розігріти вершкове масло в середнього розміру каструлі і пасерувати часник і цибулю, поки вони не стануть м'якими, але не зарум'яняться. Це повинно зайняти приблизно 5-6 хвилин. 3. Додати гриби і готувати на максимальному вогні приблизно 3 хвилини, постійно помішуючи. 4. Посипати гриби борошном і добре перемішати. Переконайтеся, що всі гриби добре покриті борошном. 5. Влити гарячий курячий бульйон і довести до кипіння. Додати лавровий лист і варити на слабкому вогні 10 хвилин. Видалити лавровий лист і дати супу постояти кілька хвилин. 6. Влити суп в кухонний комбайн або в блендер і перемолоти до однорідності. 7. Перелити назад в каструлю, додати сіль і перець і розігріти. Додати вершки. Подати на стіл. Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Грибний суп на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Грибний суп - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 28