Червоний борщ піснийЧас приготування: 3 ч. 0 хв Смачний, наваристий, з невимовним ароматом - все це можна сказати про червоний борщі. Цей борщ сподобається тим, хто в силу різних причин, не вживаємо м'ясо. До вашої уваги червоний борщ пісний. Опис приготування: Хотілося б з вами поділиться рецептом приготування червоного борщу пісного в домашніх умовах. Смак цього борщу дійсно ніжний, а так як в рецепті не використовуються не томати, які не лимонна кислота - є навіть солодкі нотки. єдине чого тут немає - це м'ясо. Але ж рецепт у нас пісний, так що обійдемося без нього. Удачи в приготуванні і гарного дня! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Супи/Борщ Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Червоний борщ пісний Зваримо квасоля в окремій каструлі, варити 1-2 години майже до повної готовності. Коли квасоля практично зварилася, поставте на вогонь 5 літрову каструлю, заповнену водою до половини. Лук очищаємо і ріжемо кубиками. Моркву чистимо і ріжемо соломкою. Буряк потрібно очистити і нашаткувати. Обсмажте цибулю в рослинній олії, смажимо до прозорості і перекладаємо в тарілку. Тепер обсмажте на сковороді морква, до золотистого кольору. Вода закипіла. Додаємо в неї обсмажені моркву і цибулю. У рослинному маслі обсмажте буряк. Приблизно 10 хвилин. Всипте в каструлю обсмажену буряк, довести до кипіння і варити 10-15 хвилин. Картопля очищаємо і нарізаємо великими кубиками. Капусту необхідно нашаткувати. Додаємо в каструлю картоплю, доводимо до кипіння і кладемо капусту. Варимо ще 15 хвилин. Посоліть борщ за смаком, додайте лавровий лист і квасолю. Доведіть до кипіння, варити ще 10 хвилин. Нарізаємо дрібно зелень, додаємо в борщ. Знімаємо каструлю з вогню і даємо настоятися борщу 10 хвилин. Борщ подавати зі сметаною. Смачного! Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Червоний борщ пісний в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Червоний борщ пісний - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Червоний борщ пісний, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 555