Юшка грибнаЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. Опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старих часів на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вживалася як перше і як другу страву одночасно. Тоді юшки готувалися в дров'яної печі в глиняному горщику. Так як юшка походить від слова «їсти», вона повинна бути рідка, легка і розварена. Для приготування грибної юшки краще брати підберезники. Грибну юшку подають зі сметаною. Приготування: Вимити підберезники і викласти в миску. Залити гриби водою, щоб вона покривала їх на два пальці, і замочувати не менш 1 години. Влити у велику каструлю 3 літри води, довести до кипіння. Злити воду з грибів і відкласти в сторону. Промити гриби ще раз, нарізати шматочками і викласти в окріп. Зняти піну і варити 15-20 хвилин. Подрібнити варені яйця. Очистити і нарізати маленькими кубиками картоплю і моркву очистити, додати в каструлю разом з лавровим листом і запашним перцем горошком. Додати воду, що залишилася від замочування грибів - це додасть юшці насичений грибний смак і аромат. Слідкуйте, щоб разом з водою в юшку не потрапив сміття. Нагріти олію в сковороді. Додати в сковороду нарізану цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати цибулю в юшку і варити 10 хвилин. В кінці приготування додати в юшку яйця, вершкове масло, мелений коріандр і подрібнений кріп. Довести до кипіння, зняти з вогню, розлити по тарілках і подавати зі сметаною. На наступний день юшка стає ще смачніше. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Юшка грибна raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Юшка грибна можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 517