Солянка по-грузинськи в мультиваркиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Готувати солянку по-грузинськи в мультиварки дуже рекомендую, так як в рецепт входить яловичина. Ловлення в мультиварки зробить яловичину м'якою і соковитою. Подаю солянку по-грузинськи з відвареним рисом. Опис приготування: Солянка по-грузинськи в мультиварки готується приблизно півтори години, тому м'ясо виходить м'яким. Ця солянка не схожа на класичну солянку, в неї не входить капуста. М'ясо нудиться з томатом і солоними огірками. Солянка схожа на густий суп або м'ясо з підливою. Вино можна і не додавати, це справа смаку. Також можна замінити його оцтом. Солянку по-грузинськи можна подавати з відвареним рисом. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Супи/Солянка Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Солянка по-грузинськи в мультиварки Обсмажити на режимі жарка лук і м'ясо. Додати томат і перемішати. Під кришкою тушкувати на режимі жарка 20 хвилин. Додасть часник, огірки і спеції. Переключити на програму гасіння на годину. Смачного! Перед вами простий рецепт приготування Солянка по-грузинськи в мультиварки. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Солянка по-грузинськи в мультиварки. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Солянка по-грузинськи в мультиварки. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 20