Вершково-морквяний суп![]() Час приготування: 50 хв Рецепт приготування суп-пюре з морквою, свіжим чебрецем, медом і жирними вершками. Опис приготування: Цей яскраво-оранжевий суп здатний підняти настрій і зігріти в похмуру погоду. Суп-пюре - ідеальне блюдо для осінньо-зимового періоду, яке дуже добре засвоюється організмом і апетитно виглядає. Морквяний суп готується досить просто з інгредієнтів, які завжди під рукою у будь-якої господині. Особливо ефектно цей суп виглядає в бірюзових мисках. Він також може стати відмінним прикрасою столу на Хеллоуїн. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Супи Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Сливочно-морквяний суп ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Сливочно-морквяний суп, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Вершково-морквяний суп - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 31