Суп з опеньків з гречкоюЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування супу з опеньків з гречкою. Зазвичай готують такий суп з вермішеллю, але з гречкою виходить не менш смачно. Опис приготування: Гречана крупа відмінно поєднується з опеньками. Суп в процесі приготування виходить дуже ароматним і смачним. У готовий суп можна додавати сметану. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Крупи/Гречка/Опеньки Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Суп з опеньків з гречкою 1. У першу чергу наливаємо в каструлю води, приблизно два з половиною літра, і поставимо на вогонь. Тепер очистимо лук, і наріжемо його шматочками. 2. Очищаємо морква, і так само нарізаємо її шматочками. Потім на сковороді, в маслі, до золотистого кольору обсмажуємо моркву і цибулю. Коли закипить в каструлі вода, перекладаємо туди обсмажені цибулю і моркву. 3. Промиваємо опеньки, потім шматочками їх нарізаємо (дрібні опеньки можна не різати), і кладемо їх у каструлю. Хвилин п'ятнадцять варимо на середньому вогні. Промиваємо гречку і додаємо її в каструлю, ще хвилин на п'ять залишимо варитися. 4. Очищаємо картоплю, нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю. Поперчити, посолити і ще хвилин десять-п'ятнадцять варимо (поки не звариться картопля). 5. Суп готовий. Можна подавати. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Суп з опеньків з гречкою самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Суп з опеньків з гречкою. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 159