Юшка з раками![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Старовинне російське блюдо зі смаком юшки і ароматом раків. Подавалося по неділях і святах з кулеб'яками. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Юшка з раками ![]() ![]() ![]() ![]() Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Юшка з раками - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Юшка з раками у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 126