Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Сочевична юшка з селерою і шпинатом

Сочевична юшка з селерою і шпинатом

Сочевична юшка з селерою і шпинатом
Час приготування: 40 хв
Рецепт приготування сочевичної юшки зі шпинатом і селерою. Ця страва підійде як для чарівних дам, так і для сильних чоловіків.

Опис приготування:
Сочевична юшка відмінно підійде для тих хто дотримується посту. Вона містить велику кількість білка, а в овочах багато вітамінів. Блюдо виходить ситним, і в той же час легким.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Селера/Крупи
Блюдо: Супи/Юшки
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Селера корінь - 100 Грам
  • часник - 3 зубчики
  • шпинат - 1/2 Штуки (упаковки)
  • Сочевиця - 500 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • мелений перець і сіль - - За смаком

Кількість порцій: 8

Як приготувати Сочевична юшка з селерою і шпинатом
Сочевична юшка з селерою і шпинатом 1. Чечевицю попередньо необхідно замочити. Для цього заливаємо її окропом і не чіпаємо приблизно півгодини. Тепер даємо сочевиці закипіти зливаємо воду і ретельно промиваємо. Потім знову заливаємо водою. У порівнянні з горохом і квасолею, вариться сочевиця швидко. Сочевична юшка з селерою і шпинатом 2. Селера - виключно чоловічий коренеплід. Необхідно почистити корінь селери, шкірку зрізаємо так, як у картоплі, і потім натираємо на крупну тертку. Хвилин через двадцять після того як повторно закипить сочевиця, додаємо селера. Сочевична юшка з селерою і шпинатом 3. Тепер треба дістати з морозилки шпинат і розморозити. Просто ложем в миску шпинат, і ставимо на киплячу каструлю. Після того як ми його розморозили шпинат треба подрібнити. Хвилин через п'ять після того як кинули селера, додаємо шпинат. Сочевична юшка з селерою і шпинатом 4. Нарізаємо дрібно цибулю і трохи його спассеруем в рослинній олії. Можна кинути цибулину в сочевицю, а після цибулину з юшки вийняти. Сочевична юшка з селерою і шпинатом 5. Юшка дуже швидко готується, під час подачі можна додавати подрібнений часник або свіжу зелень петрушки.

Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Сочевична юшка з селерою і шпинатом самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Сочевична юшка з селерою і шпинатом - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Супи Переглядів: 98   
Схожі рецепти страв з фото:
Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом
Курка зі шпинатом
Смажений батат зі шпинатом
Юшка по-італійськи
Рибна юшка
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.