Сочевична юшка з селерою і шпинатомЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування сочевичної юшки зі шпинатом і селерою. Ця страва підійде як для чарівних дам, так і для сильних чоловіків. Опис приготування: Сочевична юшка відмінно підійде для тих хто дотримується посту. Вона містить велику кількість білка, а в овочах багато вітамінів. Блюдо виходить ситним, і в той же час легким. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Селера/Крупи Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Сочевична юшка з селерою і шпинатом 1. Чечевицю попередньо необхідно замочити. Для цього заливаємо її окропом і не чіпаємо приблизно півгодини. Тепер даємо сочевиці закипіти зливаємо воду і ретельно промиваємо. Потім знову заливаємо водою. У порівнянні з горохом і квасолею, вариться сочевиця швидко. 2. Селера - виключно чоловічий коренеплід. Необхідно почистити корінь селери, шкірку зрізаємо так, як у картоплі, і потім натираємо на крупну тертку. Хвилин через двадцять після того як повторно закипить сочевиця, додаємо селера. 3. Тепер треба дістати з морозилки шпинат і розморозити. Просто ложем в миску шпинат, і ставимо на киплячу каструлю. Після того як ми його розморозили шпинат треба подрібнити. Хвилин через п'ять після того як кинули селера, додаємо шпинат. 4. Нарізаємо дрібно цибулю і трохи його спассеруем в рослинній олії. Можна кинути цибулину в сочевицю, а після цибулину з юшки вийняти. 5. Юшка дуже швидко готується, під час подачі можна додавати подрібнений часник або свіжу зелень петрушки. Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Сочевична юшка з селерою і шпинатом самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Сочевична юшка з селерою і шпинатом - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 98